Говорител на украинското военно разузнаване заяви в Киев, че Украйна не

...
Говорител на украинското военно разузнаване заяви в Киев, че Украйна не
Коментари Харесай

Украйна отрече да е замесена в стрелбата край Москва

Говорител на украинското военно разузнаване съобщи в Киев, че Украйна не е забъркана в стрелбата край Москва и догатките за украинска връзка “нямат нищо общо с действителността ”, съобщи Ройтерс. 

Руската Федерална работа за сигурност заяви, че “всички четирима терористи ” зад офанзивата в концертната зала “Крокус сити хол ” са задържани, до момента в който са пътували към украинската граница и че са сключили контракти с Украйна.

По-късно това бе повторено и в изказване на президента на Русия Владимир Путин.

“Това, несъмнено, е още една неистина на съветските специфични служби, която няма нищо общо с действителността и не устоя на никаква рецензия ”, сподели пред Ройтерс Андрий Юсов, представител на Главното ръководство за разузнаване на украинското Министерството на защитата. “Украйна разбира се не е забъркана в тази терористична офанзива. Украйна защитава своята суверенност от съветските нашественици, освобождава своята лична територия и се бори с армията на окупатора и негови военни, а не цивилни цели ”, добави Юсов. 

Думите му повтарят позицията на Михайло Подоляк, консултант на украинския президент Володимир Зеленски, който нощес и през днешния ден отхвърли каквато и да е украинска връзка в атентата край Москва. Подоляк написа през днешния ден в обществената мрежа “Екс ”, че “всички опити да се свърже Украйна с терористичната офанзива са безусловно несъстоятелни ”, отбелязва английската организация. 
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР